Első osztályú rozsdamentes acélból készült, mosogatógépben mosható.
Első osztályú rozsdamentes acélból készült, mosogatógépben mosható
Első osztályú rozsdamentes acélból készült, mosogatógépben mosható.
Első osztályú rozsdamentes acélból készült, mosogatógépben mosható
Kiválóan alkalmas a hús hőkezelés előtti puhításához, a hús klopfolásához nincs szükség klopfolóra sem pedig tenderizerre. A sodrófa csendes és higiénikus, a munkafelület tiszta marad. Első osztályú rozsdamentes acélból és ellenálló…
Első osztályú rozsdamentes acélból készült, mosogatógépben mosható
Első osztályú rozsdamentes acélból készült, mosogatógépben mosható.
Rozsdamentes acélból és ellenálló műanyagból készült kislyukú galuska/nokedli szaggató. Mosogatógépben mosható. http://www.youtube.com/watch?v=4TtPpdqUwMo
Kiválóan alkalmas tészták, zöldségek, gyümölcsök és has., szűréséhez, leöblítéséhez és lecsepegtetéséhez., használható pároló betétként edényekbe vagy akár tálaló kosárként is. Első osztályú rozsdamentes acélból készült,…
Kiváló tészták, zöldségek, gyümölcsök és has. szűréséhez, leöblítéséhez és lecsepegtetéséhez., használható pároló betétként edényekbe vagy akár tálaló kosárként is. Első osztályú rozsdamentes acélból készült, mosogatógépben…
Első osztályú ellenálló fémbevonattal rendelkező rozsdamentes acélból készült, mosogatógépben mosható.
Rozsdamentes ételformázó. A szett 2 db-ot tartalmaz. 7,5 cm és 10,5 cm átmérővel, magassága 5 cm. http://www.youtube.com/watch?v=8QirjxT2DPQ
Első osztályú rozsdamentes acélból készült, mosogatógépben mosható.
Első osztályú rozsdamentes acélból készült, mosogatógépben mosható
Első osztályú rozsdamentes acélból készült, mosogatógépben mosható.
Első osztályú rozsdamentes acélból készült, mosogatógépben mosható.
Első osztályú rozsdamentes acélból készült, mosogatógépben mosható.
Rozsdamentes acélból és ellenálló műanyagból készült nagylyukú galuska/nokedli szaggató. A lyukak átmérője 11 mm. Mosogatógépben mosható.
Első osztályú rozsdamentes acélból készült, mosogatógépben mosható.
Kiválóan alkalmas az egészben előkészített hús pácolásához annak sütése és grillezése előtt. Kenje be a húsadagot páccal, és szurkálja meg villával az egész felületén. A pác így bejut a hús belsejébe, a sült hús szaftosabb és…